Hackers; Dave Borghuis & Whitehatscum - 35c3

Dit gesprek viel halverwege in het water vanwege een misconfiguratie. Of zijn we gehackt? We voerden het daarna nog een keer en toen liep het helemaal anders.
Dave Borghuis en 'Whitehatscum' waren op de 35e Chaos Computer Club Conferentie (35c3) in Leipzig. Dit jaarlijks evenement -buiten de ICT wereld van de grote software huizen- groeit al 35 jaar en trok dit jaar ruim 17.000 bezoekers van over de hele wereld. Het zijn de mensen van hackerspaces. Dave en Booy vertellen van 35c3 en wat dat zijn; hackerspaces. En van een 12 snarige gitaar; muziek in potkaars.

overgenomen van tkkrlab.nl: TkkrLab (Tukkerlab) is een space waar de deelnemers en bezoekers onze beschikbare apparatuur zoals lasercutter, 3d printer en Arduino kunnen (leren) gebruiken. Door het uitwisselen van kennis en ervaring in onze community is er altijd wel iemand aanwezig die je op weg kan helpen met je creative projecten.

TkkrLab is iedere dinsdagavond open voor iedereen. Interesse? Je bent van harte welkom!


Muziek (gebruikt met toestemming):

Stranguria, Album: Waangenaam, Nummer: Nederland