Groepsimmuniteit tegen de Maatregelen - interviews vanaf de Vrouwenmars voor Vrijheid

bitchute

IMG_20200913_132728.jpg

Ik liep mee van het Moreelsepark naar het Lepelenburgpark in Utrecht en maakte onderweg interviews met demonstrerende vrouwen, op de mars voor vrijheid. Was het nou een mars vanuit vrouwelijke eigenschappen of waren mannen echt niet welkom om mee te lopen? Podiumspreker Michaéla Schippers moest een stokje steken voor uitsluiting op een demonstratie van duizenden deelnemers op zoek naar verbinding.

Ik houd Mark Rutte direct verantwoordelijk voor de angst en boosheid in onze samenleving, maar wij zijn zelf die samenleving. Of het ‘team Mark’ met zijn Grapperhaus, de Jonge en Ollongren lukt om ons te verdelen of niet, dat bepalen we zelf. dat bepalen we in de rechtszaal, op het Malieveld maar ook als we een praatje maken met de buren of bij het hond uitlaten.

Professor of Behaviour and Performance Management at Rotterdam School of Management, Michaéla Schippers was één van de podiumsprekers. Ik liep een stukje met haar mee in de mars en vroeg wat er in onze samenleving is veranderd sinds die eerste verboden demonstratie op 21 juni in Den Haag en nu drie maanden later in Utrecht? Mensen zien er steeds beter doorheen! We hebben groepsimmuniteit tegen de corona-maatregelen.

links:

De mevrouw in et laatste straatinterview had het over de covid19 testcentra teststraten waar geen rijen zijn. Hoe komt Hugo de Jonge dan aan die enorme hoeveelheid testen? Dat is niet mijn soort onderzoeks journalistiek, maar als iemand het echt uitzoekt en er over wil vertellen, dan ben je welkom.

 
IMG_20200913_143118.jpg