Viruswaarheid in beroep tegen de injecties, de Staat en leden van de Gezondheidsraad

Uitspraak dd 19 april 2022 https://linkeddata.overheid.nl/front/portal/document-viewer?ext-id=ECLI:NL:GHDHA:2022:643 (Het hof bekrachtigt het tussen partijen gewezen vonnis van de voorzieningenrechter in de rechtbank Den Haag van 29 november 2021, wijst af het door Viruswaarheid voor het eerst in hoger beroep gevorderde)

Op 10 maart 2022 diende het hoger beroep in de zaak van Viruswarheid en de stichting kritisch prikken tegen de Staat en Gezondheidsraad, overt de vaccinatie/injectiecampagne. Potkaars filmde de zitting. Uitspraak 26 april. De rechtbank verzorgde zelf een live stream, met meerdere camera’s. Potkaars werd slechts één camera toegestaan. Wel kreeg ik toegang tot het zaal audio systeem.

Het verweer van de Staat omvatte een opmerking van de landsadvocaat dat deze rechter niet bevoegd zou zijn te oordelen over adviesorganen en leden van adviesorganen. De manier waarop dat werd gesteld en de voorzichtige reactie van de rechter kwam over op mij als een goed begrepen dreigement. De argumenten van de eisers zijn expliciet. Een opsomming van sterfte na vaccinatie in Nederland en buitenland. Desondanks neemt de rechter de volle zes weken om tot een oordeel te komen.