Visiting Reiner Fuellmich & Witness removes sting from charges during 26th hearing (English spoken interview)

dit gesprek is Engels gesproken

this interview on Odysee https://odysee.com/@potkaars:f/20240824-Fuellmich-Update:e?r=8aEij8Nbdq39JMFFaSJyCSNGwKhawE8f

Getuige Prof. Dr. Martin Schwab bevestigde op de rechtszitting vrijdag 23 augustus, dat de Duitse advocaat en Corona Ausschuss mede-oprichter Reiner Fuellmich het geld dat deze van de organisatie geleend had om te voorkomen dat de Duitse overheid het zou confisqueren, conform de afspraken veiliggesteld had.

De getuige kreeg al met al drie kernvragen te beantwoorden, tijdens de zesentwintigste zitting in het strafproces tegen de gedaagde. De vragen hadden betrekking op de status van de lening die Fuellmich met Corona Ausschuss was overeengekomen, de aard van de leenovereenkomsten en de bereidwilligheid van Fuellmich om het geld terug te betalen. 

Hoewel de getuige, die met zowel de aanklagers als met Fuellmich warme banden onderhield en als mediator optrad tijdens het hoogtepunt van de interne conflicten, zei weinig te weten of zich te kunnen herinneren, bevestigde hij de stelling van Fuellmich: dat het in zijn huis geïnvesteerde geld indertijd door alle partijen beschouwd werd als een liquiditeitsreserve en het dus niet, in tegenstelling tot wat zijn voormalige collega Viviane Fischer eerder beweerde, voortdurend ter beschikking had moeten staan.  

Bovenstaande, het bezoek aan Reiner Fuellmich in de gevangenis en meer bespreken Djamila le Pair en Rico Brouwer in meer detail tijdens hun online gesprek, dat plaatsvond in de ochtend van 24 augustus, een dag na de spraakmakende en onverwacht lange rechtszitting.

links: