Waar ligt jouw grens? - Protesten, Vegaburgers en een Petitie tegen Hugo de Jonge voor de Tweede Kamer - 6 september 2022

Waar ligt jouw grens? Op 6 september werden er vegaburgers gebakken achter het tijdelijke gebouw van de Tweede Kamer. Kamerleden die ermee op de foto wilden maakten hun opwachting en PowNed was er bij om schande van te spreken (beelden van Powned https://www.powned.tv/artikel/nederland-in-brand-politici-gaan-lekker-bbqen ).

Aan de overkant van de weg staat dan een moeder wiens kinderen uit huis zijn geplaatst. Ze voert actie voor terugdraaien van 95.000 uithuisplaatingen staat op haar omgekeerde vlag.

Een dag later komt er een rapport uit ‘Onderzoek: overheid faalt bij uithuisplaatsing kinderen; minister moet direct ingrijpen’. (bron NOS) Minister van rechtsbescherming Franc Weerwind wordt opgeroepen in actie te komen.

Ik vraag me af of Franc een SDG compliant worstje is komen prikken,? Of dat hij meteen polshoogte is gaan nemen bij moeder Emily Passemiers. Max van den Berg (die van die fakkel) was er wel. Met een spandoek; ‘waar ligt jouw grens’?

Aan de voorkant van het gebouw wordt ondertussen de aandacht gevestigd door weer andere demonstranten tégen de klimaatmaatregelen, waar met de worstjes aan de achterkant voor gelobbyd wordt.. Geen kamerlid te bekennen? Of toch één.

In dit verslag wat er gebeurde rond hert gebouw van de Tweede Kamer op 6 september 2022, waar Gideon van Meijeren een petitie aannam, die de Tweede Kamer oproept om Hugo de Jonge te vervolgen.

links: