The Everything Fraud and the Corona Virus - Google Whistleblower Zach Vorhies (English)

odysee

What did Trump do to the Fed, what are the USA doing with their election fraud this time around? How does that compare to what's going on in the European Union?

Google Whistleblower Zach Vorhies (from San Fransico, USA), interviewed by Potkaars host Rico Brouwer (from the Netherlands) where today in Amsterdam a lawsuit is taking place agaist Youtube's censorship of COVID19 video's that contradict the World Health Organisation narrative.

links:


Voor mij is Potkaars een Nederlandstalig kanaal omdat ik in Nederland woon en ik hier als activist dingen doe. Ik voel het meest met het systeem in Nederland en dat voelt stuk. Naast Nederlandstalige interviews zijn er ook Engelstalige interviews. Ik sprak een paar keer eerder met Google klokkenluider Zach Vorhies uit de VS en de laatste keer was hij in Portland. Hij is die persoon die bevestigde dat Google overal in de wereld verkiezingen beïnvloedt. Ook in Nederland. Vooral interessant omdat Kajsa Ollongren de Kamer daarover fout informeerde en zei dat er geen buitenlandse beïnvloeding in Nederland zou zijn.
Zach kwam vorige maand in de uitzending met een gasmasker op, midden in de rellen tegen de federale politie in een antifa achtig protest rond het gerechtsgebouw. We spraken toen af dit gesprek op een rustig moment opnieuw te maken.

Dit interview gaat over gasmaskers in Portland, mondmaskers in San Francisco, de manier waarop Trump de Fed en het geldprrrrrinten heeft overgenomen, klokkenluiders, Joe Biden, de Amerikaanse verkiezingen, de Nederlandse verkiezingen, de censuur rechtszaak van Rob Elens en Ab Gietelink tegen YouTube, de druk op Belarus, de EU, geldprrrrrinten bij de ECB, covid19, PCR tests, verplicht testen en/of vaccineren, de corona maatregelen in Australië en Nieuw Zeeland en hoe China in dit alles wellicht een rol speelt.

Op de achtergrond hoor je soms onze zeven jaar oude blinde dove cavia. Ze dronk aan een soort waterfles en dat rammelt dan. Eigenlijk moet ik die fles even weghalen voor ik begin met een gesprek maar ik vind het zielig. Sorry voor het geluid hier en daar.