Spaanse militairen suggereren om 26 mljn burgers te fusilleren en een staatsgreep te plegen - Gerber van der Graaf

youtube

bitchute

kijk/luister dit interview terug:
Dit interview staat op meerdere kanalen

Wanneer militairen in een WhatsApp groepje het voorstel doen 26 miljoen mensen te fussilleren, het kantoor van een politieke partij te bombarderen en een staatsgreep te plegen, dan moet je daar wel wat mee. De minister van justitie in Spanje deed aangifte. Het Europese gerechtshof ondertussen herinnert het Spaanse hooggerechtshof er aan dat ze in Spanje nog steeds politiek gevangenen vasthouden die al een jaar geleden hadden moeten zijn vrijgelaten.

Gerber van der Graaf praat ons (in het Nederlands, maar helaas via een gebrekkige verbinding) bij over de situatie in Catalonië en Spanje.

“Spaanse militairen suggeren om, naast het bombarderen van het kantoor van de burgerorganisatie ANC en het fusilleren van 26 mljn burgers, een staatsgreep te plegen. Maar dit is enkel een interne aangelegenheid van EU lidstaat Spanje, hè @TimmermansEU?”

“Het Europese Hof van Justitie herinnert het Spaanse Hooggerechtshof er aan dat Junqueras als lid van het Europees Parlement was gekozen en daarom een jaar geleden de gevangenis had moeten verlaten.”


links: