Systeemcorruptie en het RIEC - Jan Engel over de sloop van camping Fort Oranje

lbry

bitchute

kijk dit interview terug:

Van Camping Fort Oranje is inmiddels niets meer over, maar de rechtszaak over de feitelijke bevoegdheid van de burgemeester om het te gronde te richten moet na ruim drie jaar nog steeds beginnen. Jan Engel: ‘we stormen naar binnen, we slopen uw eigendom, we hebben er niet de bevoegdheid voor maar dat maakt niet uit want het lukt u toch niet om dit rond te procederen want dat kost u te veel tijd en moeite’.

Over systeemcorruptie en het RIEC (Regionaal Informatie en Expertise Centrum), de convenantpartners bij de aanpak van georganiseerde criminaliteit maakt hij een vergelijking: ‘.. stel je brengt je auto naar de garage en je komt terug en dan zeggen ze ja meneer, we hebben uw auto moeten slopen want anders zou er ingebroken kunnen worden in uw auto. Hier is de factuur van sloop, transport en afvoer’.

Wat met Fort Oranje sinds 2017 gebeurt op kleine schaal zien ze begin 2020 op grote schaal gebeuren in de manier waarop Nederland op het coronavirus reageert. Engel vertelt over hoe Viruswaanzin begon en hoe het nu verder gaat met de strijd rond Fort Oranje.

links: