Het Utrechts debat over de nieuwe Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017

Op 21 maart 2018 vond het referendum plaats over de nieuwe Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 (Wiv, sleepwet). Op 7 maart 2018 hield de Piratenpartij Utrecht hier een debat over met Rico Brouwer (Piratenpartij), Arjen Kamphuis (Privacy expert) en Kees Verhoeven (D66). De beelden staan hier: https://www.youtube.com/channel/UCTItLhiGwEhSl7JuHxe_Wig.

De Piratenpartij Utrecht is tégen die wet en organiseerde daarom vóór Utrechters deze voorlichtings- en debatavond op 7 maart. Deze avond was onderdeel van een reeks die de Piratenpartij organiseert door heel Nederland. 

De boeken die werden genoemd door Arjen Kamphuis (over informatiebeveiliging voor journalisten) staan hier (Nederlands, PDF) en hier (Engels, PDF)


overgenomen van: Piratenpartij Utrecht

bekijk de youtube hier
integrale opname van de hele avond vind je hier

 
 

Liedje over de sleepwet, gespeeld bij ‘Ons Geld’ Schouwburg Utrecht, 7 juli 2018: ‘eigen stoepje’