Potkaars Tweede Kamer verkiezingsdebat 2023 - Ralf Dekker (FvD) en Tom van Lamoen (LP)

Potkaars organiseerde voor publiek het verkiezingsdebat in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen 2023 tussen Forum voor Democratie en de Libertaire partij. Onderwerp van gesprek: geld, vertrouwen in de politiek en vragen uit het publiek. (Samenvatting in 5 minuten)

Er wordt met Forum voor Democratie omgegaan zoals met klokkenluiders. Ze worden belasterd, monddood gemaakt, geisoleerd en zelfs de rechtspraak wordt tegen ze ingezet (lawfare). Alle reden om in debat te horen wat ze te zeggen hebben.

De Libertaire Partij is een tot nu toe niet verkozen partij in de Tweede Kamer maar geeft misschien wel als enige politieke partij een antwoord vanuit idealogische uitgangspunten op de onderliggende falen van de Nederlandse politiek. Immers als te veel overheid het probleem is, dan is een kleine dienstbare overheid het antwoord. Alle reden om de LP uit tenodigen tegenover FvD.

Publiek en debatpartners waren vooraf en tijdens het debat uitgenodigd stellingen aan te dragen, We openen met het thema geld en het financiele systeem en spreken over vertrouwen in de politiek. We sluiten af met een Q&A vanuit het publiek.

Opnamen (en live uitzending) met publiek in Almere.