Bijeenkomst Controle Verkiezingen 29 okt. - Dennis Spaanstra, Rico Brouwer en Pepijn van Houwelingen

Op 22 november 2023 worden vervroegde Tweede Kamerverkiezingen gehouden. 'Controle Verkiezingen' gaat daarna met zoveel mogelijk vrijwilligers het stemmen tellen controleren. Op 29 oktober was er voor de vrijwilligers een informatiemiddag georganiseerd, die werd afgesloten door toespraken van journalist Rico Brouwer en Forum Voor Democratie kandidaat nr.4, Pepijn van Houwelingen.

Dennis Spaanstra, organisator van Controle Verkiezingen nodigde alle politieke partijen uit, alleen FvD en SVN gaven gehoor. Dit tot ongenoegen van tenminste één bezoeker (afbeelding) die graag een weerwoord had gezien op de kritiek van Van Houwelingen.

De organisatie verzorgde via haar Facebook kanaal een livestream, die je hier kunt terugzien: https://www.facebook.com/controleverkiezingen/videos/bijeenkomst-controle-verkiezingen-te-driebergen-deel-1/3570706136541980

Deel 2 van de dag in dit videoverslag, met de bijdragen van Rico en Pepijn, gevolgd door een vraag/antwoord blok met het publiek.

dit verslag op Bitchute https://www.bitchute.com/video/4gHp1byXsXBb/
Dit verslag op Odysee https://odysee.com/@potkaars:f/Controle--Verkiezingen:1?r=8aEij8Nbdq39JMFFaSJyCSNGwKhawE8f

Na afloop sprak van Houwelingen kort met Dennis over Controle Verkiezingen. De (aangeleverde) video daarvan kan je hier zien https://youtu.be/xTbWe3uSKv4