Viruswaanzin wordt Viruswaarheid en wat er gebeurt, 1 augustus op het Malieveld - Morry Krispijn

bitchute deel 1

bitchute deel 2

context: Corona en de grondwet
https://potkaars.nl/coronavirus

kijk dit interview terug via

luister dit interview terug via

Interview in twee delen.
deel 1: Wie zitten er achter Viruswaanzin, hoe zijn ze georganiseerd en met welke acties zijn ze bezig?
deel 2: de demonstratie op 1 augustus op het Malieveld die (na de verboden demo’s van 21 en 28 juni) nu wel door mag gaan van de burgemeester van den Haag.

Het is lang geleden dat een actiegroep in Nederland zo zaagde aan de stoelpoten onder het pluche als Viruswaanzin dat doet. Morry - Mordechay Krispijn - legt uit hoe die organisatie is ontstaan, hoe ze is gegroeid en wie er achter zitten. Morry: ‘.. ik heb me [over zulk beleid uit Den Haag] altijd wel druk gemaakt, maar nooit op het niveau waarop ik me er nu druk over maak. Wat er nu gaande is, ze maken nu ineens een gigantische slag. Eigenlijk zou je denken dat de overheden hun kaarten aan het overspelen zijn’.

In dit gesprek gaan Rico en Morry in op de Mainstream Media én de Manystream Media. Op trollen en vrijwilligers, op successen en op lessons-learned.

Aan het einde van deel 1 wordt Samantha Eising aangehaald. Ze overleed op 3 juli 2018 aan taaislijmziekte (Cystic Fibrosis). Haar vader Vincent Greve organiseert sindsdien ‘Outrun CF’ als jaarlijks terugkerende wandeling over de boulevard van Vlissingen. Voor dit jaar is het gepland op 19 september, als het door mag gaan van de burgemeester. Vincent had beloofd na haar overlijden actie te blijven voeren. Potkaars is activisten tv, ik heb Vincent uitgenodigd als gast in Potkaars en nodig mensen uit te doneren voor onderzoek naar CF, op zijn pagina http://Samanthaeising.nl 

deel 2 - demonstratie:

Op 21 juni en 28 juni waren demonstraties verboden, maar op 1 augustus mag het wel door gaan. In deel twee van dit gesprek vertelt Morry over wat ze van plan zijn.

links: