Eric Mecking - Corona, de Spaanse griep en economisch vertrouwen

bitchute

lbry

Vóór de crisis van 2008 schreef beurs expert Eric Mecking in zijn boek ‘deflatie in aantocht’ (2005) al dat we aan de vooravond van een economische depressie zouden zitten. Mecking schreef daarna ‘het drama van 1918’, dat ging over de Spaanse griep. Recent plaatste hij de corona crisis in perspectief in zijn nieuwe boek ‘pandemie'.

In dit interview vertelt Mecking over de corona crisis waar we nu in zitten en over de financieel economische situatie, vijftien jaar nadat ‘delaflatie in aantocht’ uitkwam.

De aanleiding voor dit gesprek is de brief van Martin Armstrong aan Donald Trump, waarin Armstrong waarschuwt: ‘open de economie vóór 1 mei, of we gaan een economische neergang in die zijn weerga niet kent’.

Mecking heeft het ‘economic confidence model’ (ECM) van Armstrong uitgebreid bestudeerd en legt in dit interview uit hoe het werkt.

Een gesprek over wat we kunnen leren van hoe we eerder omgingen met zulke ziektes en economische depressies en over het model van Martin Armstrong.

Mecking: ‘op https://www.geotrendlines.nl/wie-zijn-wij/ heb ik gewaarschuwd dat er volgens het ECM van Armstrong een groot omslagpunt c.q. het begin van een nieuwe trend zou zijn.

links: