Toeslagen affaire - Willeke Ravenna en Germaine (2)

bitchute

lbry

Ik sprak Willeke Ravenna over de toeslagen affaire in december 2019. Kinderopvang ‘de Parel’ was één van de eerste zaken waar dit speelde. Willeke vertelde wat de ouders afgelopen jaren allemaal is overkomen. We namen het interview op, vlak voor het kamerdebat waar hopelijk eindelijk voortgang geboekt zou worden. In plaats daarvan trad verantwoordelijk staatssecretaris Menno Snel af.

Recent wordt juist de zaak van de Parel genoemd in onthullingen via Follow the Money. Minister Wiebes bleek juist ook van die zaak tot in detail op de hoogte! Zowel toenmalig staatssecretaris Wiebes als toenmalig minister Lodewijk Asscher bleken geinformeerd maar deden met die informatie niet wat van bewindvoerders mag worden verwacht. In café Weltschmerz sprak ik hierover vorige week met Tweede Kamerlid Renske Leijten.

De dag na Het interview met Leijten zou commissie Donner haar tweede rapport uitbrengen. Misschien dat daar dan eindelijk een vooruitgang in geboekt zou worden?

Ik ga ditmaal vanuit Potkaars opnieuw in gesprek met Willeke en Germaine, een van de gedupeerde ouders over de situatie nu en over het rapport van Donner.

links: