Potkaars gecensureerd door YouTube

banner livestream gecensureerd.jpg
GECENSUREERD.jpg

Je mag op YouTube GEEN kritiek hebben op de PCR test en je mag het niet hebben over Mondkapjes

Op 24 november maakte ik in de middag dit interview met Jeroen Pols, jurist van Viruswaarheid over zijn kort geding de volgende dag 25 november tegen de Staat, over de PCR Corona test.

Daarna bereidde ik deze livestream voor (die nu dus niet gebruikt mag worden).

In de nacht blokkeerde YouTube het Potkaars kanaal vanwege veronderstelde misleidende informatie zoals zou zijn getoond in deze eerder gemaakte video (bitchute) (zelfde clip via lbry). Die bewuste clip was een deel van het interview met Colleen Huber over mondkapjes dat op 19 november werd gepubliceerd. Dit is de webpagina van dat interview dat je in zijn geheel daar kunt terugzien. De ‘grap’ is dat het stukje met Huber enorm zelfcensuur was. Er zat niets controversieels in, behalve de titel Masks, false safety and real dangers - Dr. Colleen Huber. Maar oordeel zelf. Wat vind jij van censuur door YouTube?

De live stream vanuit de rechtszaal zal ik uitzenden via mijn andere kanaal: Echte sprookjes. Dit is de streamlink.

Het Potkaars YouTube kanaal heeft -volgens YouTube- nu twee overtredingen op rij begaan. Bij de derde overtreding wordt je hele kanaal gewist. Na drie maanden zonder overtreding begint die teller opnieuw. Voor Potkaars is dat 25 februari 2021.

Word lid van de nieuwsbrief voor updates https://potkaars.nl/nieuwsbrief
Volg Potkaars via de andere kanalen, ze staan onder ieder interview.

En vraag jezelf af waarom jij nog video’s kijkt via YouTube?

Rico, 25 november 2020


update 1 januari 2021

Op kerstavond werd door YT het Potkaars kanaal stukgemaakt. Dit interview (Reiner Fuellmich) dat éérder was opgenomen dan dat van Colleen Huber, werd aangegrepen voor deze censuur.

Hier is hert laatste Potkaars filmpje op YouTube.