20190210 Alfred de Zayas over het proces in Spanje en de Petitie in Nederland

scroll down for English

Alfred de Zayas doceert internationaal recht op de School of Diplomacy and International Relations in Genève, hij is expert op gebied van mensenrechten en internationaal recht en onafhankelijk expert voor de Verenigde Naties ter bevordering van een democratische en eerlijke internationale orde.

De Zayas legt aan Laura Prat Bertrams uit, wat er bezien vanuit internationale afspraken en mensenrechten mis is met het proces dat in Madrid op punt staat te beginnen. Hij roept iedereen op om ook de petitie https://catalaansegevangenen.petities.nl/ te tekenen.

English:

Alfred De Zayas explains to Laura Prat Bertrams what is wrong with the trial that is about to start in Madrid, in light of international treaties and human rights. Hij calls upon all to sign the petition to the Dutch government to come to action https://catalaansegevangenen.petities.nl/ .

De Zayas is professor of international law at the Geneva School of Diplomacy and International Relations, expert in the field of human rights and international law, UN Independent Expert on the Promotion of a Democratic and Equitable International Order.