Janneke Monshouwer over de Coronacrisis, Verkiezingen, Apocalyps en Aquarius

lbry

bitchute

kijk dit interview terug:

Onafhankelijk onderzoeksjournalist Janneke Monshouwer geeft haar visie op de spoedwet, onze grondrechten en over de verkiezingen in de VS met Trump en Biden. In dit gesprek ook de politiek in Nederland en de NOS. Janneke was in de jaren ‘60 een van de pioniers bij het journaal en reageert op de bedreigingen aan politici en aan NOS medewerkers die nu veiligheidshalve hun busjes overspuiten. Ze vertelt: ‘toen werden we nog met gejuich ontvangen, als het journaal langskwam’.

Janneke Monshouwer over Karel van Wolferen en zijn blad ‘gezond verstand’, de acties van bond tegen overheidszaken, burgerfront.nl en over rechtszaken.  Ze is meer hoopvol dan ik: Apocalyps en Aquarius.

Janneke was januari 2019 een van mijn eerste gasten. We hebben toen uitgebreid gesproken over klimaatbeleid, haar tijd bij de publieke omroep en haar boek ‘ander nieuws – wat de NOS niet uitzond’, over russiagate –russian collusion- en Trump, grondwet en wereld.

Wanneer je dit interview kijkt via YouTube stopt het na 42 minuten. Je kunt verder kijken via de andere kanalen, het hele gesprek duurt 70 minuten, in het tweede deel gaan we in op het corona virus. Waar komt het vandaan, wat klopt er wel en niet aan het beleid, hoe zit het volgens Janneke met de betrokkenheid van het IMF, de Wereldbank, het Wold Economic Forum en de grootbankiers in de city of London?

links: