Kort Geding Viruswaarheid tegen de Staat en de leden van de gezondheidsraad over de vaccins

Mark Rutte zegt dat de Hugo de Jonge er over gaat. Hugo zegt dat het RIVM er over gaat maar binnen het RIVM gaat het outbreak management team erover en dat hoeft geen verantwoording af te leggen. Voor toelating van nieuwe medicijnen wordt de politiek geadviseerd door de gezondheidsraad. Binnen de gezondheidsraad wordt dat voor de vaccins gedaan door de commissie medische aspecten covid-19. En die commissieleden stonden gisteren voor de kort geding rechter.

Omslachtig. Maar Viruswaarheid begon haar rechtszaken tegen de Staat. Daarna Volksgezondheid en het RIVM. Steeds was het verweer ‘we laten ons informeren door de specialisten’ en de rechter ging in die argumentatie mee.

In de vaccinatiecampagne gaan er mensen dood en nu niet aan corona. Deze vaccinatiecampagne heeft meer bijwerkingen dan alle vaccinatie campagnes in Nederland bij elkaar opgeteld, aldus Viruswaarheid. En mensen worden hierover niet geïnformeerd. Mensen worden ernstig ziek en er gaan mensen dood. Maar iedereen lijkt naar elkaar te wijzen in het niet nemen van verantwoordelijkheid.

De landsadvocaat riep de rechter op klip en klaar te oordelen dat het niet de bedoeling is dat individuele leden van zulke adviescommissies voor de rechter gedaagd worden. In het verweer werd niet ingegaan op de dagvaarding in kort geding, die de dagvaarding van 88 pagina’s van de inmiddels gestarte bodemprocedure omvatte.

De rechter doet uitspraak over drie weken. Jeroen Pols: “drie weken? Maar iedere dag vallen er doden”.
Er is op de zittingsdag 8 november niet gewraakt.

In deze uitzending eerst een korte nabeschouwing van de rechtszaak met Willem Engel en Jeroen Pols, gevolgd door de integrale opname van de zitting. In de luciferdoosjes op het plaatje hieronder zitten twee Potkaars awards. In deze registratie de uitreiking.

De kleinste grote hall of fame met daarin alle andere Potkaars Award winnaars vind je op https://potkaars.nl/award

Dagvaarding: https://viruswaarheid.nl/informeren/kort-geding-tot-onmiddellijke-beeindiging-vaccinaties-en-qr-samenleving/

Conclusie van antwoord: https://viruswaarheid.nl/wp-content/uploads/2021/11/20211108-conclusie-van-antwoord-met-producties.pdf

(shadow copy pdf dagvaarding, pdf bodemprocedure, pdf conclusie van antwoord)

Op maandag 8 november 2021 om 11.00 uur behandelt de rechtbank Den Haag het kort geding van Stichting Viruswaarheid e.a. tegen de Staat e.a.
Stichting Viruswaarheid e.a. eisen de Staat te bevelen de handelsvergunning voor de corona-vaccins in te trekken, de Gezondheidsraad te bevelen adviezen over deze vaccins in te trekken dan wel te herzien en de leden van de Gezondheidsraad te bevelen hun steun aan die adviezen te herroepen.” (
rechtspraak.nl)

Er wordt door de rechtbank een livestream verzorgd: https://streams.nfgd.nl/kort-geding-viruswaarheid-cs-tegen-de-staat-cs-inzake-vaccinatiecampagne


Potkaars is aanwezig is de zaal en maakt opnamen.