item retracted .. BPOC2020 getuigt in Berlijn voor …

the interview titled "BPOC2020 getuigt in Berlijn voor de Corona Ausschuss van Reiner Fuellmich" has been retracted until further notice as it is unclear if said interviews with police officers actually took place and Jade and Pieter Kuit nor their committee has given or is willing to give proof of their legitimacy. The Potkaars channel publiced a rectification here: https://ricobrouwer.medium.com/rectificatie-ce9fd049c49e

The interview remains online for future reference.

Rico Brouwer, Potkaars

—-

rectificatie, 15 september 2021

—-

Tussen oost en west Berlijn sneed tot 1989 een muur dwars door families. Afhankelijk van waar je woonde deed je mee of was je buitengesloten. In 2021 zet Hugo de Jonge een nieuwe apartheid neer, op basis van je bereidheid een vaccin te nemen dat zoals hij zelf zegt niet zou werken tegen de variant van een virus die er nu nog niet is. Het klinkt als angst en verdeeldheid als specie voor een nieuwe muur. Pieter en Jade Kuit doen vanuit Berlijn verslag en getuigen voor de commissie van Reiner Fuellmich over hun BPOC2020 onderzoek naar politiegeweld in Nederland.

youtube

rumble

bitchute

odysee

Dit is het Potkaars verslag van hun getuigenverklaring bij de Duitse Corona Ausschuss van Reiner Fuellmich op 18 juni 2021. Politiegeweld in Nederland 21 juni 2021 maakte dat Pieter en Jade Kuit hun BPOC2020 begonnen, mede geinspireerd op wat in Duitsland gebeurde. Nu getuigen ze zelf en zijn met hun politieverhoren inspiratie voor het Fuellmich onderzoek.

Reiner Fuellmich voert met een internationaal team van advocaten rechtszaken tegen de PCR test en andere Corona maatregelen. Hij spreekt hiervoor mensen in getuigenverhoren, een beetje zoals de BPOC2020 dat in Nederland doet.

In dit verslag:

  • buiten vertelt Jade over wat zij en Pieter gaan verklaren

  • fragmenten uit het verhoor (in Engels en Duits)

  • Rico speelt voor de Duitse Bondsdag het ‘met de Haagse Slag’ lied over het Nederlandse Coronabeleid, politiegeweld en demonstraties

  • Uitreiking van de Potkaars award aan de BPOC2020

  • Nabespreken bij Checkpoint Charlie over de nieuwe Berlijnse muur van Hugo de Jonge

links:

NB op de ochtend van de opname was de website van viruswaarheid kort uit de lucht, kort daarna was dit hersteld. Juist vorige week was het YouTube kanaal van BPOC2020 uit de lucht, volgens correspondentie van YouTube ‘van overheidswege’. BPOC2020 is voornemens hierover via de rechter duidelijkheid te krijgen. Die zaak wordt gestart op 21 juni 2021, precies een jaar na de veldslag van Den Haag, waar Rico voor het gebouw van het Duitse parlement over zingt. Met de Ukes for Freedom neemt hij dit liedje op in de studio van Dennis Spaanstra van Police for Freedom. We verwachten het eind juni uit te brengen.