Mijn vrijheid wordt afgenomen. Omdat die anderen ziek zijn, sluiten ze iedereen op - Clyde van Eer

youtube

bitchute

rumble

lbry

kijk/luister dit interview terug:
Dit interview staat op meerdere kanalen

 

Clyde woont sinds september 2020 in zorgcentrum Buitenhaege in Almere. Hij vertelt in deze Potkaars dat hem is verboden uit te gaan omdat anderen in het huis een positieve coronatest kregen. Doet hij het toch dan dreigt uithuiszetting. Clyde heeft COPD.

Zorgcentrum Buitenhaege is welkom en uitgenodigd om te reageren. Een schriftelijke reactie zal bij dit interview worden gepubliceerd en ze zijn uitgenodigd om in een Potkaars interview te vertellen hoe beleidsafwegingen gemaakt worden in de corona lockdown.

Op de website van Zorgcentrum Buitenhaeghe staat:

'ELKE DAG EEN GOEDE DAG'

Zorgcentrum Buitenhaeghe in Almere biedt zorg aan mensen die intensieve zorg en behandeling nodig hebben. Alle bewoners hebben een eigen appartement die ze zelf kunnen inrichten. Iedere afdeling heeft een eigen huiskamer.

Onze zorg is gericht op de individuele wensen en behoeften van de bewoner. Hierbij staan beleving, geborgenheid, eigenwaarde, gekend zijn en zingeving centraal. Bewoners wonen in een warme en veilige leefomgeving waarin medewerkers dichtbij zijn. Wij werken met het programma ‘Ken je mij’. Onze medewerkers brengen samen met de bewoner en de familie het levensverhaal in kaart. Vervolgens wordt een individueel dagprogramma met de bewoner opgesteld.  

links: