Verplichte Vaccinatie in de Corona Crisis? 'Hugo, ik ben ook jouw soldaat niet' - Frank Ruesink

kijk/luister dit interview terug:
Dit interview staat op meerdere kanalen

 

Toen Klaas Dijkhoff van de VVD in 2019 begon over een vaccinatieplícht, was dat het begin van de zoektocht naar informatie over vaccinveiligheid door Frank Ruesink. Dijkhoff beloofde hem zogevraagd persoonlijk aan te tonen hoe veilig vaccinaties zijn, maar kwam die belofte niet na. Reusink schreef afgelopen anderhalf jaar tientallen brieven aan politici, bankiers, journalisten en farmaceuten in een zoektocht naar eerlijke informatie. Die brieven zijn nu gebundeld in zijn boek ‘Hugo, ik ben ook jouw soldaat niet’. In dit interview doet hij verslag van zijn zoektocht naar dialoog met de politiek en een inhoudelijk antwoord. Ruesink legt uit hoe -wat begon als correspondentie- in 2020 veranderde naar demonstraties en zijn arrestatie in oktober op het Plein in Den Haag.

Ruesink legt uit hoe het kon gebeuren dat hij als vader van vier kinderen en ondernemer, als brievenschrijver en daarna als demonstrant op het Plein in Den Haag werd opgepakt en belandde in de cel: ‘het komt gewoon omdat een aantal mensen hier in de Tweede Kamer hun werk niet doen. Als iedereen, zeker zo’n Paul Blokhuis, eerlijk had verteld welke risico’s er aan vaccineren zitten, als hij eerlijk had verteld welke misstanden er zijn en de onethische kant vanuit farmaceutische industrie, dan had ik daar niet hoeven te zitten. Ik zat daar alleen maar omdat hij zijn werk niet deed’.

Dit interview is in een gelegenheidsstudio voor een groot LEDscherm opgenomen. Dank aan ondernemers die hun apparatuur beschikbaar stelden aan Potkaars, om dit gesprek zo op te nemen.

Op de terugweg naar huis moest ik tanken. Voor me in de rij stond een dame zonder mondkapje, daarvoor twee mensen met. De mevrouw van de kassa riep vanachter haar kapje door de winkel:’u weet dat mondkapjes verplicht zijn he’. De dame voor me had als strategie haar kapje te zijn vergeten. Ik zei niks. Werd gewoon netjes afgerekend.

facebook.png

links: