In de Monopolie gevangenis of vrijheid en de Libertaire partij - Robert Valentine

lbry

bitchute

kijk dit interview terug:

Robert Valentine van de Libertaire Partij Nederland vertelt over het Burgerinitiatief ‘Barst Maar’ dat hij samen met Arno Wellens doet. Over de aanval op de democratie zoals Kajsa Ollongren die doet met haar voorstel wijziging kiesstelsel en over de aanval op vrije pers zoals ze dat al langer doet. Potkaars zit deze week in de Monopolie gevangenis van Youtube. Hoe kijkt de Libertaire partij eigenlijk aan tegen censuur door Big Tech en het Coronabeleid? En wat verwacht Robert dat er ná 3 november gaat gebeuren bij de presidentsverkiezingen in de VS? De Libertaire partij doet daar ook mee, met kandidaat Jo Jorgensen.

Robert haalt het ‘Bradley effect’ aan, waarin de polls bij verkiezingen iets anders zeggen dan de uitslag. Mensen zeggen misschien dat ze op Biden zullen stemmen omdat dat meer sociaal wenselijk klinkt, maar maken ze in het stemhokje ook die keuze? Ongeacht wie er wint, deze verkiezingen zullen na drie november niet klaar zijn en leiden tot onlusten en opstand. Geen van beide partijen accepteert de winst van de ander.

signal-2020-10-21-124727.jpeg.jpg

‘Barst Maar’ is een burgerinitiatief dat gaat over het redden van spaarders en niet de bankiers. Het doel is om ervoor te zorgen dat een financiële crisis niet opnieuw op belastingbetalers wordt afgewenteld.
De Libertaire Partij Nederland is de enige overgebleven liberale partij in Nederland, Robert is terugkerende gast. Hij vertelt dat hij in de verkiezingscampagne voor de Tweede Kamer zelf podcasts wil gaan maken, maar ook dat hij verwacht dat de verkiezingen op 17 maart misschien wel niet eens door zullen gaan.

links: