briefing van het RIVM geanalyseerd, ‘we worden door Jaap Bedisseld’ - Rico Brouwer en Charlie de Vreede

bitchute


We gaan het nepnieuws van Jaap van Dissel ontleden, met Charlie de Vreede. Rico: ‘Ik ben opgegroeid met Maurice de Hond als autoriteit op tv. Als er gepeild moest worden dan vertrouwden we Maurice. Die Maurice lijkt helemaal klaar met deze generatie politici en lijkt niet meer welkom op de media die hem vroeger op handen droegen. Zijn analyse van de technische briefing door Jaap van Dissel van het RIVM aan de Tweede Kamer: ‘bewuste misleiding of flagrante incompetentie’’. Wat zeg jij dat het is?

Het (nep)nieuws van Jaap van Dissel ligt op tafel in deze analyse van zijn technische briefing namens het RIVM aan de Tweede Kamer van 22 september. In dit gesprek gaan Rico Brouwer van Potkaars en jurist Charlie de Vreede op zoek naar de cijfers van ziekenhuisopnamen in het Flevoziekenhuis Almere en maken ze een pagina voor pagina analyse van de presentatie van Jaap van Dissel aan de Tweede Kamer van 22 september 2020.

Charlie vertelt (op minuut 57) over een juridische project, om te voorkomen dat in de EU testprocedures voor een nieuw vaccin buiten spel worden gezet.

Corona Tweede Kamer debat haiku:
ritueel debat
waarin gesloten rijen
samen line-dance doen

bronvermelding vanuit het interview met tijdcodes: