persconferentie Viruswaarheid - 8 maart 2021 17.30, Amsterdam

rumble

odysee

streamlink https://youtu.be/2L6ph_YK4P8

overgenomen uit aankondiging persconferentie:


Persconferentie Viruswaarheid 8 maart 17.30 uur

Jeroen Pols en Willem Engel geven op 8 maart om 17.30 uur een persconferentie.
De volgende onderwerpen komen aan de orde:

Eerlijke verkiezingen

Een groot aantal voorschriften over het verloop van de verkiezingen wijzigden het afgelopen jaar in verband met coronamaatregelen. Viruswaarheid ontving meerdere meldingen van stembureaumedewerkers die aanleiding geven voor zorgen over een eerlijk verloop van de verkiezingen.

Avondklok

Het gerechtshof vernietigde in een uitspraak van 26 februari 2021 het vonnis van de korgedingrechter te Den Haag. Viruswaarheid stelt cassatie in tegen dit arrest.

Vonnis informatieplicht vaccinaties overheid

Afgelopen vrijdag wees de voorzieningenrechter in den Haag de vorderingen van Viruswaarheid af. De actiegroep eiste dat de staat de bevolking juist en compleet informeert over de gebruikte techniek, de risico’s en noodzaak van het coronavaccin.

Eurosurveillance

Viruswaarheid dagvaart binnenkort het online publicatieplatform van de ECDC, het Europese RIVM. Aanleiding is de weigering van Eurosurveillance om de publicatie van het Cormanonderzoek in te trekken. Dit onderzoek vormt de basis voor de SARS-Cov-2 PCR-test. Ook medeauteurs Marion Koopmans en Christian Drosten ontvangen een dagvaarding. Een aantal gerenommeerde microbiologen stellen grote vraagtekens bij het wetenschappelijke gehalte van het onderzoek.

Gezondheidsraad

Ook de Gezondheidsraad zal binnenkort voor de rechter moeten verschijnen. Viruswaarheid eist de intrekking van de adviezen die ten grondslag liggen aan de regeringsbesluiten over het vaccinprogramma tegen COVID-19. Deze adviezen zijn volgens Viruswaarheid gebaseerd op misleidende en feitelijk onjuiste uitgangspunten.

Onjuiste informatie Van Dissel

Van Dissel verspreidt onjuiste informatie over mutaties van het coronavirus. Ook kwam naar buiten dat Van Dissel de Tweede Kamer verkeerd informeerde over een studie naar de werking van mondkapjes.

Beroepsprocedures

De behandeling van het beroep tegen het inreisverbod zonder negatieve PCR-test en het testbeleid zelf vindt plaats bij het gerechtshof te Den Haag op 16 april te 10.00 uur..